Carz by Bart

Naast Suzuki Leiden by Bart, heeft eigenaar Bart van der Ham sinds 2019 ons submerk Carz by Bart opgericht. Carz by Bart is een kwaliteitslabel voor onze occasionafdeling en onze werkplaats. Met dit nieuwe merk, vertegenwoordigen wij alle merken auto's en benadrukken wij onze universele opzet. Maar wat betekent dit nu voor u als klant?

Feitelijk verandert er niets. Uiteraard zijn wij nog steeds Suzuki-dealer, kunt u nog steeds uw Suzuki hier laten onderhouden, en kunt u tevens jong gebruikte Suzuki's blijven aanschaffen bij ons bedrijf. De service blijft hetzelfde en u staat als klant immer voorop. Wij vonden echter dat het tijd was voor een universeel autolabel met de kwaliteit van een merkdealer. En precies dát is waar Carz by Bart voor staat; dealerservice & dealeroccasions, voor een universele prijs. Dit nieuwe concept draagt een stukje bij aan de diversiteit van onze winkel.

Woont u bij ons in de buurt, maar rijdt u geen Suzuki? Dat is dus geen enkel probleem: u kunt altijd met uw auto bij ons terecht. Tevens kunt u ook gerust binnen komen lopen als u iets ánders zoekt dan een Suzuki. Wij verkopen namelijk alles - mits de auto door onze strenge pre-check heen komt. Zoekt u dus een voordelige Dacia? Of een sportieve Aston Martin? Wij hebben het allemaal!

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie
whatsappbtn